Inget är så härligt som kärleken och har du varit ihop med din älskade ett tag är det kanske dags att ställa den stora frågan. Det finns tusen olika sätt att göra detta på och vilket som känns rätt för dig är naturligtvis personligt. Men här kommer vi med några tips på hur du friar på bästa sätt.

Det perfekta frieriet är det som är genomtänkt och personligt anpassad efter dig och din käresta. Men en sak är ett måste och det är naturligtvis en förlovningsring. Utöver detta kan du välja att fria på tusen olika sätt.

Romantiska sätt att fria på

Can,Not,Believe,This,Is,Happening!,Surprised,Young,Woman,CoveringVill du ha en mer lågmält frieri kan du dekorera hemma med blommor och tända ljus i mängder och beställa hem en fantastisk måltid som ni avnjuter innan det är dags att ställa frågan. Vill du istället slå på stort finns det några andra sätt att göra det på. Glöm inte att filma händelsen för att det ska vara något ni kommer ihåg livet ut.

Fria i Venedig

Ta med din älskade på en underbar resa till romantikernas stad Venedig. Ställ sedan frågan på en gondolstur i stadens vackra kanaler. Detta blir ett tillfälle ni aldrig kommer att glömma.

Ha en stor fest

” Frieriet handlar inte bara om att ställa fråga utan också hur ni firar efteråt.” Ett tips från tidningen MåBra. Bjud in familj och vänner och fria under festen inför alla ni känner. Då kan ni fira ordentligt efteråt.

Fria på jobbet

Kanske inte låter så romantiskt men det är det eftersom detta definitivt kommer att komma som en överraskning, ta hjälp av din äskades kollegor och planera ett frieri ni sent ska glömma.

Comments are closed.