Jag bestämde mig till slut för att åka iväg på en singelresa till Malmö. Det visade sig vara ett väldigt bra beslut. Jag hade några fantastiskt roliga och trevliga dagar i Malmö och jag rekommenderar verkligen den staden.

Jag tyckte att det kändes läskigt att åka iväg på en semesterresa helt själv. Men nu i efterhand när jag har kommit hem från resan är jag väldigt glad att jag genomförde den. Min singelresa gick till Malmö, vilken fantastisk stad det är och därför vill jag tipsa dig om att åka dit. Det är en stad som sjuder av liv och har en mysig stadskärna. När jag bokade hotell i Malmö valde jag ett centralt hotell som låg nära alla stadens utbud som restauranger, shopping och nöjesliv. Jag rekommenderar att boka ett hotell som ligger centralt. Jag bokade ett hotell som också hade ett trevligt spa där jag verkligen kunde koppla av och ta hand om mig själv. Det var fantastiskt härligt att kunna ta en stund i spa innan kvällens aktiviteter.

Malmö bjuder på ett bra nöjesliv

Jag åkte bort en helg vilket var helt perfekt. På den tiden hann jag se staden och uppleva både sevärdheter på dagtid och nattlivet. Det finns ett flertal nattklubbar i Malmö som erbjuder dans ända in på småtimmarna och många av nattklubbar finns i centrala Malmö. Etage är en klassisk nattklubb i Malmö som du definitivt ska besöka. Det finns flera dansgolv och barer där. Den största nattklubben i Malmö är Swing Inn Nightclub och har inte mindre än fem dansgolv. En lugnare nattklubb är Centiliter och Gram som bjuder på modern musik som spelas av duktiga DJ:s. Vilken nattklubb eller bar som passar dig bäst beror helt enkelt på vad du är ute efter. Mitt tips är att våga åka iväg på en singelresa som tjej, du vet aldrig vad resan kan bjuda på eller vilka härliga människor du kan möta.

Mina bästa tips inför en singelresa:

• Gör en lista med saker du vill göra.
• Ta reda på vilka sevärdheter som du vill upptäcka.
• Boka ett mysigt och trivsamt hotell.
• Njut när du väl har åkt iväg.

Comments are closed.