Såklart finns det kvällar då jag önskar att jag verkligen inte var singel. Jag måste däremot säga att det senaste året har jag funnit mig själv och de bästa delarna med att vara singel – och jag ska nu dela med mig om mina upptäckter:

När jag bröt upp med min sambo för snart två år sedan tog det lång tid innan jag trivdes med att vara ensam. Det var en hektisk vår med tjejkompisar och utekvällar som var ett försök till att få mig på banan igen med socialt liv och nya relationer. Det gick några månader och sen insåg jag att det faktiskt är ganska skönt att vara ensam för att det finns tid att ro om sig själv. Inte bara att vara ensam och sitta hemma, utan det finns mycket tid att fokusera på välmående och träning. Jag har därför valt att lägga min tid på mig själv och jag gör saker jag känner för, precis när jag vill. 

Mycket av min tid går till att träna. Direkt efter jobbet brukar jag promenera iväg till gymmet och kör ett pass som jag känner passar min kropp för dagen. Jag har inga tider att passa eller någon att anpassa mig till, vilket gör att jag känner ett lugn i kroppen på gymmet. 

Mina vänskapsrelationer har stärkts sedan jag blev singel, vilket gör att jag känner mig trygg och jag känner mig aldrig ensam. Med det sagt är det skönt att vara själv men det är aldrig roligt att vara ensam, vilket är en känsla jag slipper. Detta har dessutom gjort att jag lärt mig att vara självständig.

Mitt fokus på jobbet har aldrig varit bättre! Jag lägger mer tid och fokus på karriären och jag mår bättre av vetskapen om att min karriär går bättre för att jag presterar bättre. 

Med det sagt har jag funnit mig själv i mina rutiner sedan jag blev singel, men självklart ser jag även fram emot att dela livet med någon. Men tills dess kommer jag ta vara på singellivet!

Comments are closed.