Det kanske känns lite otippat att jag skriver om hårtransplantation eftersom jag inte har gjort någon själv. Jag hade dock ett ex som gjorde en hårtransplantation i Stockholm med väldigt lyckat resultat. Det har fått mig att fundera lite på varför människor överväger en transplantation.

När det gäller mitt ex tror jag att han gjorde transplantationen mycket för att bli mer populär hos tjejer. Jag vet dock inte om det är rätt anledning? Jag menar, han var ju fortfarande samma person. Visst blev resultatet väldigt snyggt, men det förändrade inte vem han var på insidan. Jag tror dock att en hårtransplantation kan vara en god idé i många fall. Läs vidare så ska jag berätta varför!

Vanligt att män tappar håret

Visste du att så mycket som hälften av alla män tappar håret i medelåldern? En del mer och en del mindre. Om jag går till mig själv skulle jag känna att en del av min personlighet försvann om jag plötsligt tappade mitt hår, så det är klart att killar också känner så. Det är med andra ord inte speciellt konstigt att hårtransplantationer är en växande trend i dagens samhälle. Är du man och sugen på att göra en skulle jag dock råda dig att göra den i Sverige, till exempel i Stockholm. Resultatet som mitt ex fick där var nämligen fantastiskt. Det kan också vara riskfyllt att göra skönhetsingrepp utomlands och det är knappast något du vill utsätta dig för.

Jag skulle säga att du ska överväga att göra en hårtransplantation om du verkligen saknar ditt hår och känner att det skulle höja din livskvalitet. Gör det inte för att få mer tjejer utan gör det för att du själv verkligen vill det. Med facit i hand kan jag säga att resultatet kan bli mycket lyckat.

Comments are closed.