Har du lyckats få till en Tinderdejt och undrar hur du ska se ut och bete dig? Lugn, alla är förmodligen lika nervösa som du själv inför en dejt. Följ bara några enkla råd så kommer du skina och imponera på personen framför dig.

För det första bör du se till att lukta gott på en dejt. Ta en dusch strax innan eller ta med dig lite deodorant till jobbet och tvätta dig under armarna innan du sticker iväg till dejten. Om du lider av översvettningar finns det även behandling du kan ta till för att få hjälp med armsvett på lång sikt. Du kan även få hjälp med andra typer av svettningar som hand- eller fotsvett samt kroppssvettningar i stort.

Vad ska man ha på sig?

Visst vill du förmodligen se lite tjusigare ut när du träffar en potentiell partner men kom ändå som du är utan att göra för mycket ståhej av klädseln. Om du har jobbat hela dagen kan du ta med kläder i väskan att byta om till innan du drar iväg på dejt.

Har man på sig något som man känner sig snygg i är sannolikheten stor att den man möter också kommer tycka det.

Lite parfym men inte för mycket, lite gloss på läpparna, och vips är du redo för kärlek!

Blommor eller ej?

Det här med att ha med sig blommor eller en present eller ej är något som vi i Sverige inte längre är vana vid. Utomlands kan det fortfarande förekomma. Dock bör du inte ta med något på första dejten eftersom ni inte känner varandra än. Vänta till den tredje dejten för att visa att du börjar ta er relation på allvar.

Comments are closed.