Jag har botoxat bort min rynkiga panna och jag ångrar mig inte för en sekund. Förändringen har gjort att jag mår bättre. Inför skönhetsingreppet gjorde jag efterforskningar som gav mig flera överraskningar. Botox är verkligen någonting som kan användas till nästan hur många olika saker som helst.

Jag har genom hela mitt liv av olika anledningar varit bekymrad och spänd. Det har lett till att jag går runt och spänner mig, bland annat rynkar jag ofta pannan helt omedvetet. Gå runt så i tillräckligt många år och det leder till rynkor i pannan som inte försvinner. Jag har ingen lust att gå runt och se irriterad ut hela tiden. Jag gjorde min botox Göteborg, hos Laserspecialisten. Jag ångrar det inte en sekund.

Botox används för många olika saker

botoxJag gjorde förstås en hel del efterforskningar innan jag gjorde mitt ingrepp. Kan inte säga annat än att mitt luskande gjorde mig positivt överraskad. Botox används verkligen inte bara för skönhetsingrepp. Vården använder det till exempel för att behandla hyperhidros (eller överdrivna svettningar som det också kallas), muskelkramper, migrän och spetsfot. Ett minst sagt användbart preparat. Mångsidigheten blir ännu konstigare när man tänker på att botox-preparat använts i kemiska stridsmedel, sjukt minst sagt.

Skäms inte för dina skönhetsingrepp

Med det sagt är botox mest känt för rent kosmetiska ingrepp, och jag skäms sannerligen inte över att det är vad jag har använt det för. Det är en sak att operera om sig själv till oigenkännlighet, något helt annat att göra ett relativt litet och inte särskilt dyrt ingrepp som ändå kan spela stor roll för hur du känner dig. Visst, det viktigaste för hur vi mår är hur vi mår inombords. Personligen har jag dock aldrig trott att det yttre inte skulle spela någon roll alls.

Comments are closed.