Nu när vädret är tråkigt gillar jag att blicka framåt och hitta saker att se fram emot. Jag längtar efter strålande sol och de första varma vårdagarna då det är hög tid för att sitta på en uteservering med tjejerna – och självklart vill jag ha nya snygga vårkläder. 

Såhär efter jul och nyår brukar vädret inte vara det bästa: det är mest kallt, blåsigt och snö eller snöblandat regn dagarna i ända. Oavsett vad jag har på mig nu så måste jag ändå täcka min snygga outfit med en stor jacka för att det är kallt ute, vilket har gjort att det är mindre roligt att anstränga sig. Jag finner mig ofta ha på mig samma sak flera dagar i rad för att det är varmt och bekvämt. Början på året har bjudit på några varmare dagar hit och dit, vilket har gjort att vårkänslorna har kommit tidigare än väntat. Jag ser nu mer än någonsin fram emot att shoppa nya plagg för våren

I vår är det pastelliga färger och beige som gäller och som alltid känns vårmodet som det fräschaste modet på året. Nedan har jag listat mina måsten för uteserveringar och våriga promenader. 

  • V-ringade koftan är utan tvekan min favorit! Det ger definitivt en flashback till 90-talet och det går att styla denna sportigt, business och sensuellt. 
  • Stickade tröjor går det aldrig att få för många av och därför ska jag införskaffa mig varianter i beige, lila och gult som är vårens trendigaste färger, om jag gjort min research ordentligt!
  • Prickiga klänningen! Finns det något gulligare? Fungerar till vardag och fest. Det blir nog ett säkert kort för mig på en dejt.
  • Något jag tidigare har haft svårt för, men som jag inte kommer kunna motstå, är de korta shortsen. Det kan bli kyligt att ha enbart shorts i kalla Sverige, men om du har strumpbyxor under och en stor tröja över blir det en hit!

Comments are closed.