Jag älskar smycken, men ibland är det svårt att veta vilket smycke som är det bästa. Ringar, örhängen och armband blir en vacker helhet, men ett smycke som är enkelt att bära till alla stilar är ett halsband för dam. Varför tänker jag berätta här.

Det händer ofta att jag bär en outfit där jag känner att något fattas. Det kan röra sig om en festoutfit lika mycket som en enkel vardagsoutfit att bära en dag på stan eller med kompisar. Ett halsband för dam är det smycke som faktiskt förgyller det jag har på mig oavsett om det är ett längre halsband eller ett mindre med en liten berlock. Men olika halsband gör olika saker för klädseln.

Olika smycken som är riktigt snygga

Oavsett om du är man, kvinna eller barn finns det smycken för alla. Här är några exempel jag älskar att se folk bära:

• 1. Ett halsband dam – Guld, tunn kedja med hänge.
• 2. Armband herr – Silver eller Sterling silver beroende på kedjans tjocklek.
• 3. Örhänge barn – Plast, äkta guld eller kirurgstål för att undvika allergi.
Du kan även bära en snygg fotkedja på sommaren till ett par låga sneakers eller ett par sandaler. Fotkedjan syns inte lika väl som ett halsband, men det är ändå något visst med den.

Varför jag väljer halsband till både killar och tjejer

Ett halsband passar verkligen alla, män som kvinnor. Just nu är pansarkedjan ett hett smycke som fungerar till båda könen och faktiskt även till barn. Du kan bära den helt som den är eller hänga på en större berlock beroende på hur bred och robust kedjan är. En tunnare kedja är ofta finare på kvinnor medan en bredare passar bra på en man. Ett tips är också att bära flera pansarkedjor tillsammans, gärna i olika bredd och till och med i olika material som silver och guld. Det är snyggt på män faktiskt. En klocka på en man är också mycket snyggt och passar även som smycke.

Välj också gärna allergivänliga smycken i hudvänligt material så du slipper allergi av smycket. Vill du kombinera kedjan med ett pansararmband är det också snyggt, men jag kan personligen tycka att det kan bli lite för mycket. Antingen det ena eller det andra, det är oftast bäst.

Comments are closed.