Drömlägenheten är i hamn. Tack SkandiaMäklarna för ett bra jobb med husförsäljningen! Hade aldrig haft råd med min nya våning utan er.

Jag är så himla nöjd och glad med resultatet av min senaste fastighetsaffär. Jag måste erkänna att jag var lite nervös innan affären slutligen gick i lås, men i efterhand förstår jag att jag inte hade något att oroa mig för. Går du också och drömmer om att flytta till nytt? Jag rekommenderar verkligen att skaka om livet ibland, även om det kan kännas läskigt innan. Men låt SkandiaMäklarna sälja ditt hus – de guidar dig hela vägen hem.

Villaliv eller city life?

Jag var inte ensam om att missbedöma mina känslor för att bo i hus. Det här citatet skulle stämma in rakt av på mig:

”Vi är väldigt sociala människor som vill ha mycket liv och rörelse”, säger Arijana Heinrichi till Expressen.

Arijana har också precis bytt huset på landet mot lägenheten i stan. Precis som för mig var sekelskifteslägenhet det enda som gällde, och jag antar att även Arijana behövde få ut ett riktigt bra slutpris för villan för att kunna köpa sin våning. Känslan av att byta upp sig även när man går från villa till lägenhet har varit helt oslagbar.

Så hittar du en bra mäklare

Innan jag satte igång min husförsäljning googlade jag efter tips på hur man hittar en bra mäklare. Jag hittade många bra tankar hos exempelvis Aftonbladet  –och mäklaren jag till slut valde, SkandiaMäklarna, levererade på alla punkter!

Särskilt tryggt tyckte jag det var att de hjälpte till från start till mål. Både med värdering och försäljning, men också med hjälp att bedöma de olika buden som kom in. När är det läge att vänta lite till, och när ska man acceptera budet? Försäljningsstrategi är inte direkt min främsta styrka, men SkandiaMäklarna guidade mig till helt rätt beslut.

Dessutom höll sig min mäklare hela tiden uppdaterad med bostadsmarknadens svängningar. Jag satt som på nålar hela tiden under affären, och ringde upp varannan dag för att ställa frågor om DNs rapporteringar. Att kunna lita på en insatt branschkälla som SkandiaMäklarna i en turbulent tid var guld värt. Kommer definitivt anlita dem även nästa gång det är dags att byta boende.

Comments are closed.