Separationer kan vara jobbiga men ett tips är att se det från den ljusa sidan. Jag har till exempel sett till att se min separation som en nystart. För att fira detta så ska jag inreda mitt alldeles egna hem precis som jag vill ha det. För en gångs skull så behöver jag inte ta hänsyn till hur någon annan vill ha det hemma.

”Vilken färg du har på väggarna spelar roll för stämningen i ditt sovrum” – Aftonbladet

Rätt inredning och färger kan skapa ett lugn som hjälper en att hålla fokus och motivationen uppe. Det är till exempel viktigt att välja en bra säng för att få en god sömn. För att få en bra godnattsömn så kan man investera i sängar från kända varumärken som är bra för både rygg och nacke.

Personlig prägel på inredningen

Faktum är att det är väldigt många som lider av just sömnbrist speciellt när man går igenom förändringar i livet. Det känner jag själv att tankarna snurrar gärna vilket gör det svårt att sova om nätterna. Förutom att investera i en bra säng så är ett till tips att måla sovrummet i en dovare färg. En mörkare färg i antingen beige, grönt eller blått kan skapa en känsla av lugn. Utöver färger som ger lugn kommer även jag att inreda så att min personliga stil lyser igenom. Det ska verkligen kännas att jag bor här och det kommer jag att skapa genom personliga prydnadssaker och växter. Just växter är luftrenare och även en populär trend som ser till att förgylla ens hem.

Comments are closed.